Купить продукт

1n5822 Диод 3a 40v DO-201 Schottky (Шотки)

Диод Schottky 1n5822

3a 40v

DO-201

PDF

20.00 Р
A00013-a0602
2743 шт.
+
1n5822 Диод 3a 40v DO-201 Schottky (Шотки)